top of page

COSMOS FYRVERKERI ALLTID FORAN!


For 3 år siden, som de første i Norge, så importerte vi formstøpte effektbatteri til Norge også kalt «mould cakes». Mye tyder på at dette er fremtiden og i år bytter vi enda flere av våre batterier fra de tradisjonelle batteriene laget av papprør til formstøpte batterier.

FORDELENE MED FORMSTØPTE BATTERIER ER MANGE:

Mer miljøvennlig

➥ Formen er laget 100 % av resirkulerte materialer, inkludert vegetabilske fiber, resirkulert papir, stivelse, kalsiumkarbonat, og lim.

Tryggere

➥ Hvert eneste effektbatteri som er formstøpt har nøyaktig samme størrelse, lik og jevn kvalitet på rørene som gir en tryggere oppskyting. Både utskytningsladning og papplokket er maskinelt presset ned i rørene som fører til at effekthøyden er stabil og helt

lik i alle rørene. Forbindelsesluntene mellom rørene blir dekket av lim som sørger for at oppskytningsrytmen blir stabil.

➥ Det er ekstremt sterk - noe som gjør det enda tryggere og mer stabilt.

➥ Ikke mulig å demontere.

Mer effektiv produksjon

➥ Mesteparten av produksjonen av formstøpte effektbatterier blir utført av maskiner som er mer effektivt enn håndlaget fyrverkeri. Det får også nesten ingen påvirkning av været slik som tradisjonelle effektbatterier har, som tørking av papphylser etc.

Mindre volum

➥ Volumet for et formstøpt batteri er 5-10% mindre enn tilsvarende batteri laget av papp.

Tags:

Det nyeste nye
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page