top of page

NY SIKKERHETSLUNTE!

Vi i Cosmos fyrverkeri er opptatt av sikkerheten til forbrukerne og målet er ingen skader ved bruk av fyrverkeri! Fyrverkeri skal være gøy og gi en fantastisk opplevelse.

Derfor innfører vi nå en ny lunte på alle våre produkter som skiller seg klart ut fra den tradisjonelle grønne lunten. Vi vet at det også er andre løsninger i markedet som fontener, bengalse lys etc som tennes noen sekunder etter at hovedlunten er tent for å gjøre alle oppmerksom på at effektbatteriet har startet. Dette mener vi er mulige feilkilder og som kan skape mer forvirring og farlige situasjoner. Vi er overbevist om at ett tenn punkt med en tydelig lunte er den beste løsningen! Når man antenner et Cosmos effektbatteri som har den nye sikkerhetslunten vil den som antenner samt publikum klart se at lunten er antent og man får nødvendig tid til å trekke seg tilbake og nyte effektene på himmelen.

Det nyeste nye
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
bottom of page